INLOGGEN
«»

Bekend uit de sportschool...

Een mij wel bekend toestel uit de sportschool
sjeest met een enorme vaart voorbij
Het wijkt hier dan wat af; door wielen verplaatst
het zich vloeiend en vrij

Een jongeman met een strak zwart pak en dito
helm steekt sportief zijn hand op
Voor ik terug groet is hij alweer verdwenen
Het ging met een noodvaart, daar kan weinig
tegenop!

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 11-11-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Bekend uit de sportschool...’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.