Een merkwaardige fiets

Dakoyria

Zo af en toe zie je voertuigen, je kunt die
niet meteen thuisbrengen
Zo rijdt mij voorbij een rolstoel, stevig vast
geketend aan een fiets

De vaart zit er stevig in en wel tot enige
gezelligheid kunnen bestemmen
Een eigen maaksel of eerder van de fabriek?
Vindingrijk zéker; eerder zien deed ik niet.

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-03-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een merkwaardige fiets’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.