Compact vervoermiddel

Dakoyria

Een mij onbekende mevrouw zie ik op een
uiterst compacte scootmobiel voorbijgaan
Die heeft wel wat weg van speelgoed....
Zo laag op zijn wielen kan hij de draagster
prima aan!

Met een bloedvaart rijdt zij, haar boodschappen-
tas aan boord
Gelukkig komt haar geen verder verkeer tegemoet
Zo'n piepklein ding met déze snelheid, het is
werkelijk ongehoord!

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-09-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Compact vervoermiddel’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.