door halfgoden in verval

wil melker

links rijdend alle stoepen mijdend
met een uitgestreken kop
scheurt die het verkeersplein op
hier en daar wat auto's snijdend

moed en een groot hart
adrenaline neemt de risico’s apart
de spiegel kaatst beweging langs bewegging
het pookje als pikkie in verheffing

bewustzijn is vernauwd tot de cabine
alleen de weg het razend remmen
zijn in staat zijn zenuwen te temmen
hij weet wat hufters gaan verdienen

de saaie wereld wordt genomen
door halfgoden in verval
waar de goden wonen zijn de
doden aangekomen na het ongeval

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 13-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘door halfgoden in verval’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.