INLOGGEN

Gedichten over verslavingen

Gedichtjes en gedichten over verslavingen en verslaafd zijn aan drank, drugs, etc. vind je binnen deze aparte rubriek op Dichters.nl. Voor elke soort verslaving is er wel een toepasselijk gedichtje te vinden. De gedichten zijn onder andere gemaakt door dichters die een verslaafde in hun omgeving hadden of hebben, maar ook door dichters die vroeger zelf ergens aan verslaafd waren.

Heb je zelf één of meerdere verslavings gedichten voor deze rubriek, of wil je korte gedichtjes over verslavingen maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan ter plaatsing naar ons in via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!