INLOGGEN
«»

Donderwolken


Als een donderslag bij heldere hemel
Dringen jouw woorden tot mij door
Als een storm in een glas water denk ik waarom en waarvoor.
De drang om niet verder te willen leven is zo groot
Waarom doe je dit, waarom wil je dood.
Waarom kan niets jouw nog gelukkig maken
Begin je alles kwijt te raken
Ik hou zoveel van je, maar kijk machteloos toe
Hoe je steeds verder afglijdt, behandel moe.
Is er nu niets of niemand die jou kan helpen?
Iets meer dan doekjes om het bloeden te stelpen?
Geef niet op we zullen er voor je zijn
Geef niet op we verzachten je pijn
No matter what, we houden van je schat!

X Mamma

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-03-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Moemi
Actief sinds: 06-01-2019 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Donderwolken’ van Moemi zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.