INLOGGEN
«»

Geleid door Uw Geest

Geleid door Uw Geest,
ga `k door in Uw kracht.
Dan groei ik het meest,
als ik `t van U verwacht.
Dan is strijd en moeite,
mijn tranen wel waard.
Dan zing ik straks eeuwig,
U heeft mij bewaard.

U gaat met mij mee,
naar de overzij.
U heeft mij verhoord,
ben straks waarlijk vrij.
Daar mag ik dan leven,
omringt door Uw woord.
Ik dank U ,o Here,
voor Uw liefde koord.

Melodie: Als God mij vertroost.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 03-09-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Petra Groeneveld
Actief sinds: 21-05-2020Informatie bij het gedicht:

Ik ben in deze maand gaan verhuizen naar een andere plaats de overkant van de Lek Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Geleid door Uw Geest’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.