INLOGGEN
«»

Een definitief eindstation

Voor haar betekent het eindelijk het definitieve
eindstation Zij wil ook zelf en komt hier nooit
meer weerom...

Zij, al zo lang in een tamelijk ver gevorderde
demente staat Mij die zij inmiddels niet meer
herkennen gaat

Tegelijkertijd denk ik ook aan vrolijker tijden
toen we elkaar nog verre van gingen mijden
Volop plezier genoten in ons vertrouwde flat-
gebouw

tientallen jaren lang! Wat gaat de tijd toch
razend gauw
Natuurlijk verdienen ook nieuwelingen

een meer dan faire kans
Verdrietig voel ik me niettemin dan wel;
zij was altijd zo heel erg mans!

Dakoyria, 2020.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 01-08-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een definitief eindstation’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.