Home |

INLOGGEN
Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Dichters.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Dichters.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Dichters.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Dichters.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

Gedichten over verhuizen

Allerlei gedichten over verhuizen, en kleine korte gedichtjes over het thema verhuizen, de verhuizing zelf en het gaan verhuizen. Beleef een verhuizing via een gedicht! Deze rubriek bevat zowel gedichten over de eigen verhuizing als gedichten die zijn geschreven voor de verhuizing van een ander (bijvoorbeeld felicitaties voor een verhuizing).

Heb je zelf één of meerdere gedichten voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan graag ter plaatsing naar ons in via de button Gedicht maken/plaatsen.