INLOGGEN

Gedichten over verhuizen

Allerlei gedichten over verhuizen, en kleine korte gedichtjes over het thema verhuizen, de verhuizing zelf en het gaan verhuizen. Beleef een verhuizing via een gedicht! Deze rubriek bevat zowel gedichten over de eigen verhuizing als gedichten die zijn geschreven voor de verhuizing van een ander (bijvoorbeeld felicitaties voor een verhuizing).

Heb je zelf één of meerdere gedichten voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan graag ter plaatsing naar ons in via de button Gedicht maken/plaatsen.