TIJD (34) !!!

Dichterbijblij

TIJD (34) !!!

Alles sparend
voorbereid !!

Dat vliegwiel,
jou, in je vrijheid,
ook beviel ??!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-08-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Als bescherming, in stabiliteit, gaat alles geleidelijk !! Vooruitgang en achter- uitgang !! Vliegwiel is de geleidelijkheid in opvang !! De emmer en .... de druppel, die doet overlopen !! De wetenschap houdt zich bezig met de druppel en negeert de emmer !! Het kleine benadrukken en het grote, hooghartig, negeren !! Als heilloze weg !

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘TIJD (34) !!!’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.