Wat is tijd

Silas

Tijd
Een minuut duurt lang
Een uur is kort
Een in de stilte geschreven woord
De verwachting in je drukke bezigheden
De tijd vloeit door je handen
En gisteren is al geweest
Een minuut duurt lang
En een uur is veel te kort
Mijn tijd komt nog, of is het al wat was?
Tijd was vroeger, tijd is nu, tijd komt nog
ongrijpbaar in de lucht vervlogen
Wat kostbaar voor onze voeten ligt
En onverschillig mee omgesprongen word
Totdat tijd..
Een herinnering word..
Een minuut duurt lang
En een uur is te kort
Wat is tijd? Tijd is Nu..

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 08-06-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Silas (Actief sinds: 02-12-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Wat is tijd’ van Silas zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.