Vandaag en morgen

Erna Kagenaar

morgen brengt
nog onbekend
het vandaag voorbij
onwetend wachten wij

op morgen
elke dag
vol ontzag
wat komen gaat

dan zullen wij vergeten
vandaag de dag
waarin je leven mag
is omgevlogen

morgen is zorgen
voor vandaag

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 23-02-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Erna Kagenaar (Actief sinds: 10-01-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Vandaag en morgen ’ van Erna Kagenaar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.