INLOGGEN
«»

Een nieuwe periode

Een nieuwe periode
breekt weer aan
hoe zal het nu
weer verder gaan?

We gaan weer verder
waar we gebleven waren
maar anders dan eerst
en met nieuwe gevaren

We gaan door
met ons leven
langzaam maar zeker
wordt alles verdreven

Kunnen we wel doorgaan
alsof er niks veranderd is?
ook al vervuld ons
een sterk gemis?

Moeten we niet langer stil staan
bij alles wat er is gebeurd?
't is de pijn en ons geweten
die ons dat sterk afkeurt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 01-06-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ditte
Actief sinds: 19-10-2019 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een nieuwe periode’ van Ditte zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.