Iedere dag heeft genoeg aan zichzelf

Dakoyria

Elke dag heeft wel genoeg aan zichzelf
Naar dat motto probeer ik te leven
Ondanks een moeilijke tijd kunnen kleine
dingen me veel vreugde nog geven

Meer op mezelf teruggeworpen dan ooit
besef ik niettemin terdege: mijn missie
op deze aardkloot lijkt vooralsnog nog
niet voltooid.

Dakoyria, 2020.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 28-04-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Iedere dag heeft genoeg aan zichzelf’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.