INLOGGEN
«»

Nostalgie

Nostalgie

In de goede oude tijd
Was er geen cyber crime
Nee meneertje

Niemand werd via de computer
Afgeperst
Belazerd of bestolen
Want wij hadden geen computers
En smartphones evenmin

Wij werden tenminste nog
Heel ouderwets
Op straat overvallen
Beroofd en in elkaar geslagen
Genieten was dat

In mijn tijd werd helemaal niemand
Op de social media
Gepest of te kakken gezet
Natuurlijk niet
Want wij hadden geen social media

Dat hadden we helemaal niet nodig
Om iemand te vernederen
Ben je gek
Wij werden nog heel nostalgisch
Na schooltijd op straat
Door groepjes laffe vandalen
Getreiterd en gemolesteerd
Heerlijk

Die goede oude tijd
Is voor altijd voorbij
En komt nooit meer terug
Jammer, jammer, jammer

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 05-04-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Vincent Oostrijck
Actief sinds: 20-08-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Nostalgie’ van Vincent Oostrijck zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.