De tijd kwijt...

Dakoyria

Er ontbreekt mij enige tijd
Wekkers die het áf laten weten; batterijen
zomaar versleten! Niet dat dit me al spijt.

Zoals altijd oriënteer ik me op de oranje
lantaarns buiten Globáál weet ik dus,
naar exact kunnen fluiten.

Dan schiet mij mijn laptop tebinnen
Mijn dag kan weer volop beginnen
De t.v. die veel naars weer uitstort;
díe schiet maar heel weinig tekort!

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-02-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De tijd kwijt...’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.