INLOGGEN
«»

Iedere seconde positief beleven

Ik pakte het gretig, dat sprankeltje geluk
Vrienden boden het grootmoedig, mijn dagen
konden niet meer stuk!

Eindelijk eens ándere verhalen, ik verlangde
er wanhopig naar Niet altijd dat ziek en zeer,
het wordt meer en meer loodzwaar.

Mensen, nog middenin de maatschappij,
te vaak gaat het mijn neus voorbij
Genieten nú van elke seconde Tjonge, wat heb
ik dát fijn gevonden.

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-06-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Iedere seconde positief beleven’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.