INLOGGEN
«»

Een dag duurt maar kort...

Een dag duurt maar vierentwintig uren
Ik breng die naar tevredenheid door, maar kan
schilderen wat bezuren...
Géén tijd, want ik "dicht" en het is het een of
het ander, hierbij wat toegelicht:

Soms kriebelt het toch wel, wil dolgraag het
penseel ter hand nemen
Probleem is wel waar ik al die werkjes láát;
mijn woning is al tjokvol en nog méér gaan
weggeven?

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-05-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een dag duurt maar kort...’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.