nu was

doorzeiler

nu was net voorbij
zonder jou met mij
deze hele gewone dag
dat ik je weer niet zag
ben je toch wel
onder mijn vel
voel ik je gelukkig nog
steeds in mijn kielzog
voor altijd verbonden
in tijd die we verslonden


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 24-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

doorzeiler (Actief sinds: 04-04-2015)

Informatie bij het gedicht

22/4/2015

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘nu was’ van doorzeiler zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.