INLOGGEN
«»

het inter-zijn van herfst



in fantasie geborgen verblijft
het gekooid besef dat de herfst
nooit verdwijnt en noch aanwezig is
het inter-zijn, het raadsel van begrip

struikelend bederf lijkt te kleven
aan het sober asfalt terwijl het snelle
bewegen voortraast van tijd naar tijd, het
aast op een warm welkom

toch tekent de kou in de vroege
avond meeuwen op het raam, zelfs
het gekrijs krabt diepe sporen in
het weten wat nooit wordt begrepen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

elze schollema
Actief sinds: 01-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘het inter-zijn van herfst’ van elze schollema zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.