INLOGGEN
«»

Neem de tijd

De rust vroeg aan de klok
waarom raak ik je kwijt
wat is het dat ons scheidt
het was een schok voor de klok
ze stond er even bij stil en
zei rust weet je
ik ben wel bij de tijd maar wil
toch graag iets van jouw vrijheid
jij hebt altijd de tijd

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Pastor
Actief sinds: 01-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Neem de tijd’ van Pastor zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.