INLOGGEN
«»

Samen, maar wel apart van elkaar

Waar ze samen strijden
Maar toch gescheiden in het leven staan
En ze samen vechten
In tijden waarin alles achteruit is gegaan

Als je om elkaar kunt geven
En er voor elkaar wilt staan
Er wil is om te streven
Dan is het met weerstand snel gedaan

Leef samen, ook al doe je het apart
Accepteer, relativeer en maak het niet pikzwart
Je zet je in voor het juiste doel
In nemen van horden voor je eergevoel

Sta schouder aan schouder
Voelbaar vertrouwder
Niet meer wikken en wegen
Samen heb je die andere toekomst geregen

Roel van EkerisĀ©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 02-04-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Samen, maar wel apart van elkaar’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.