Uitgeput

Ron Dietvorst

Uitgeput was hij
na zes jaar op rij
vechten voor de kinderen
maar ze was dikke maten
met haar advocaten
ze deden niets dan hinderen
keer op keer uitstel vragen
haar vader had een hoge functie
ambtenaar bij de griffie
neen, hij kon niet meer verdragen
hij was op
het was uit
tienduizenden euro's weggegooid geld
en winnen is het enige dat telt
maar nu verloren in hoger beroep
van die advocatengroep
en alimentatie betalen torenhoog
verkopen zijn flatje moest ie in De Koog
hij zou het de kinderen wel uitleggen, later
als ze ouder waren, maar hij was geen prater
misschien dat ze het snappen over een jaar of vijf
over de waarheid van dat pokkenwijf.



Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 07-11-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Ron Dietvorst (Actief sinds: 18-05-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Uitgeput’ van Ron Dietvorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.