INLOGGEN
«»

Verslagen hart

Verslagen hart

Verslagen van hart
Door de diepe smart
Vanwege de scheiding
Nadat die nare tijding
Echt bij je was gedaald
En je onderuit gehaald
Pas goed ging verstaan
Wat je was aangedaan
Zo totaal onverwacht
Met zo’n overmacht
Werd je opeens gezegd;
Ik heb me neergelegd
Bij het voldongen feit
Dat ik mijn liefde en tijd
Aan een ander wil geven
Met haar verder wil leven
Verslagen sta je te kijken
En later gaat pas blijken
Hoe groot de impact is
Van het grote stille gemis

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 03-08-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Verslagen hart’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.