INLOGGEN
«»

wat horen

het touw viert
ons verlaten
vind jij de woorden
dan hou ik de wacht
jij draagt
inhoud ontsnapt
dwarrelt als eerste sneeuw
betekenis is anders
een woord is niet een woord
het twijfelt in de harten
ik zeg de wacht aan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-06-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘wat horen’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.