INLOGGEN
«»

praatjesmakers

toen vrienden ontdekten
dat je er niet meer was
speelden ze steun en toeverlaat
ze vroegen me te eten
en zegden wat erg
om nu alleen te staan
in één woord: ze genoten
hun leedvermaak
iets te opzichtig
toegedekt tot troost
een zoektocht naar verhalen
voor als er vrienden waren
ze wilden voelen hoe goed ze alles
-ook de liefde-
op een rijtje hadden
comfortabele non-conformisten
die al goed gesetteld waren
ze waren jong
maar niet zo jong
maar wisten toen nog niets
over verlies

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-06-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘praatjesmakers’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.