INLOGGEN
«»

Just me

Just me

Just me
No one there to see
Nothing left to do
Nobody there to talk too

Christmastime is here
Then again my greatest fear
Just me, nobody near
A time to love and share
But I don’t care
Not any more
No goal for me in store

That loving feeling is gone
For me there is no one
So many things did go wrong
Will it ever return
Or do I have to learn
That this is it

Just me















Vertaling van Just me

Alleen ik

Alleen ik
Niemand te zien
Niets meer te doen
Niemand om mee te praten

Kerstmis
Opnieuw, mijn grootste angst
Alleen ik, niemand bij me
Een periode van liefde en delen
Maar het kan mij niet schelen
Niet meer
Geen doel in het vooruitzicht

Het heerlijke gevoel is weg
Voor mij is er niemand
Zoveel ging er mis
Zal het ooit terugkomen
Of zal ik moeten leren
Dat dit het is

Alleen ik


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-10-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Joan Tarenskeen
Actief sinds: 23-04-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Just me’ van Joan Tarenskeen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.