INLOGGEN

Gedichten over scheiden

Hieronder hebben wij de gedichten over scheiden en scheidingen uiteengezet die er op Dichters.nl zijn te vinden. Deze gedichten en kleine korte gedichtjes gaan over partners die scheiden, gaan scheiden of in het verleden zijn gescheiden. De gedichten zijn geschreven door mensen die zelf zijn gescheiden, maar vele gedichten juist ook door mensen die mensen in hun omgeving hadden die zijn gescheiden; familie, vrienden of kennissen.

Heb je zelf één of meerdere gedichten over scheiden of scheidingen, of wil je gedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!