INLOGGEN

Gedichten over reizen en vakanties

Je vindt hier een overzicht met door onze dichters gemaakte gedichten over reizen en gedichten over vakanties. Passende vakantie gedichten en reis gedichten, met uiteenlopende onderwerpen, lange dichten, maar ook kleine korte gedichtjes.

Heb je zelf één of meerdere gedichten over reizen of vakanties, of wil je reis of vakantie gedichten maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!