INLOGGEN

Gedichten over reizen en vakanties

Je vindt hier een overzicht met door onze dichters gemaakte gedichten over reizen en gedichten over vakanties. Passende vakantie gedichten en reis gedichten, met uiteenlopende onderwerpen, lange dichten, maar ook kleine korte gedichtjes.

Heb je zelf één of meerdere gedichten over reizen of vakanties, of wil je reis of vakantie gedichten maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!


[ Ik wil graag reizen ] [ Ik reis liever niet ] 
Zuid Portugal Zomerliefde, zonnestralen 
Zoek me niet Wouden aan het water 
Wolkendek WIEGEND RUSTEN 
Wereldstad Warschau 2001 
Warschau 2001 Voorlezen aan zee 
voorjaarsvakantiezon Voor Willem 
Volunteers VLIEG-VERKEER !!! 
Vissertjes aan de kade Vierenveertig over vier 
Venetie Valencia 
Vakantiewas vakantiereis 
Vakantie? Alleen de sfeer bleef Vakantie voorbij 
Vakantie in mijn jeugd Vakantie in Frankrijk 
Vakantie ! VAKANTIE 
vakantie vakantie 
Vakantie Uitzicht vanaf een vlonder 
Uitzicht vanaf een vlonder Twee lange weken… 
Tropische nachten Tropische illusie 
Treinreis Toen nog niet zo vervreemd 
Stockholm 1967 Sneltreinvaart 
SCHAFFHAUSENS WATERVAL San Fransico  
Samen aan een ontbijtje Reizigers 
Reiziger Reizen uit en thuis 
REIS NAAR DE MAAN Regenboog 
Praagse armoede Over de Alpen heen 
OPBOUWENDE KLIMTOCHT Op reis 
Ontsnapt ONSTUIMIG EN BESENDIG 
Ode aan de reisleider Normandische melodie 
NOORWEGEN WENKT Nog één keer op reis... 
Nieuwe gezichten Nice 
Moskou, 2003 Moezel 
MODDERKAMP Meereizen 
MATTERHORN Losgeslagen jeugd op vakantie 
Letland lekker  
Las Vegas, 2010 Koffertje 
Klipgeiten Keulen, 1966 
KAPITEIN WALRUS Kamers te huur! 
Kairouan, 1970 Je ziet er weer goed uit! 
Je hebt maar weinig nodig its all about joy 
Intieme vakantie Ik kom eraan! 
Ik en Lourdes Huisje in de bergen 
Hill-topping het vakantiegevoel 
Het pad door de bergen Het gat 
heen en terug Hawaï 2 
Hawaï  Griekse sferen 
Griekse geitenpaden Gekkigheid 
FRITS EN TINY fralis 2 
Fietspad door de bossen Een week-endje weg 
Een verrukkelijk plan! Een lach als fooi 
echte vakantie droomreis Z Afrika 4 
droomreis Z Afrika 3 droomreis Z Afrika 2 
droomreis Z Afrika 1 Dinsdagmorgen 
Dichtbij vakantie houden De zwarte kust 
de vakantie de reis 
de pinguin De oevers 
De laatste bewoners in de bergen De binnenkant van de stad 
De aardrijkskundige tijdmachine DE WEG OP 
DE RIT SCHENKT Dansen op de Rijn 
Dagjestoerist Culinair paspoort 
Columbus BUSY BUSY BUSINESS CLASS 
BROCANTE BRETAGNE 
Brac vakantie Bounty-eiland 
Borgloon een heerlijke fietsvakantie Blij in de trein 
Berlijn 1968 Bergmeer 
Bergmeer Bergbossen 
Beer in de bergen Backpacken 
Aviodroom Attenties regelen 
ARBEIDSGLANS als we zeilen 
Als de vreemdeling beter de weg kent... Alpenweide 
Alpenbloemen Alles inbegrepen 
Adonis van Griekse sferen 


Gedichten over reizen en vakanties
(nieuwe gedichten)