INLOGGEN

Gedichten over reizen en vakanties

Je vindt hier een overzicht met door onze dichters gemaakte gedichten over reizen en gedichten over vakanties. Passende vakantie gedichten en reis gedichten, met uiteenlopende onderwerpen, lange dichten, maar ook kleine korte gedichtjes.

Heb je zelf één of meerdere gedichten over reizen of vakanties, of wil je reis of vakantie gedichten maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!


Adonis van Griekse sferen Alles inbegrepen 
Alpenbloemen Alpenweide 
Als de vreemdeling beter de weg kent... als we zeilen 
ARBEIDSGLANS Attenties regelen 
Aviodroom Backpacken 
Beer in de bergen Bergbossen 
Bergmeer Bergmeer 
Berlijn 1968 Blij in de trein 
Borgloon een heerlijke fietsvakantie Bounty-eiland 
Brac vakantie BRETAGNE 
BROCANTE BUSY BUSY BUSINESS CLASS 
Columbus Culinair paspoort 
Dagjestoerist Dansen op de Rijn 
DE RIT SCHENKT DE WEG OP 
De aardrijkskundige tijdmachine De binnenkant van de stad 
De laatste bewoners in de bergen De oevers 
de pinguin de reis 
de vakantie De zwarte kust 
Dichtbij vakantie houden Dinsdagmorgen 
droomreis Z Afrika 1 droomreis Z Afrika 2 
droomreis Z Afrika 3 droomreis Z Afrika 4 
echte vakantie Een lach als fooi 
Een verrukkelijk plan! Een week-endje weg 
Fietspad door de bossen fralis 2 
FRITS EN TINY Gekkigheid 
Griekse geitenpaden Griekse sferen 
Hawaï  Hawaï 2 
heen en terug Het gat 
Het pad door de bergen het vakantiegevoel 
Hill-topping Huisje in de bergen 
Ik en Lourdes Ik kom eraan! 
Intieme vakantie its all about joy 
Je hebt maar weinig nodig Je ziet er weer goed uit! 
Kairouan, 1970 Kamers te huur! 
KAPITEIN WALRUS Keulen, 1966 
Klipgeiten Koffertje 
Las Vegas, 2010 lekker  
Letland Losgeslagen jeugd op vakantie 
MATTERHORN Meereizen 
MODDERKAMP Moezel 
Moskou, 2003 Nice 
Nieuwe gezichten Nog één keer op reis... 
NOORWEGEN WENKT Normandische melodie 
Ode aan de reisleider ONSTUIMIG EN BESENDIG 
Ontsnapt Op reis 
OPBOUWENDE KLIMTOCHT Over de Alpen heen 
Praagse armoede Regenboog 
REIS NAAR DE MAAN Reizen uit en thuis 
Reiziger Reizigers 
Samen aan een ontbijtje San Fransico  
SCHAFFHAUSENS WATERVAL Sneltreinvaart 
Stockholm 1967 Toen nog niet zo vervreemd 
Treinreis Tropische illusie 
Tropische nachten Twee lange weken… 
Uitzicht vanaf een vlonder Uitzicht vanaf een vlonder 
vakantie vakantie 
Vakantie VAKANTIE 
Vakantie ! Vakantie in Frankrijk 
Vakantie in mijn jeugd Vakantie voorbij 
Vakantie? Alleen de sfeer bleef vakantiereis 
Vakantiewas Valencia 
Venetie Vierenveertig over vier 
Vissertjes aan de kade VLIEG-VERKEER !!! 
Volunteers Voor Willem 
voorjaarsvakantiezon Voorlezen aan zee 
Warschau 2001 Warschau 2001 
Wereldstad WIEGEND RUSTEN 
Wolkendek Wouden aan het water 
Zoek me niet Zomerliefde, zonnestralen 
Zuid Portugal [ Ik reis liever niet ] 
[ Ik wil graag reizen ] 


Gedichten over reizen en vakanties
(nieuwe gedichten)