INLOGGEN
«»

Reizen uit en thuis

Ik geniet opnieuw van een uurtje zondagse rust
Verkeer vrijwel niet te bekennen
Wat bijkomen doe ik nog van een verkwikkende
slaap maar voel me niettemin prima in staat
online vakantiegroeten te bekijken; bijgaande
foto's doen van het plezier blijken

Met geen enkel spoortje van jaloezie bezie ik
vredig dit alles Mijn tijd is geweest en maak nu
reizen op de t.v. mee of zit geregeld in een
zonnige tuin
Een weliswaar klein, maar goed te overzien
feest.

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 22-08-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Reizen uit en thuis’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.