INLOGGEN
«»

Brac vakantie

Brac , het schoonste op aarde

Men vakantie in croatie ,
Het landje van mijn dromen.
Vanwaar ik altijd nagenietend thuis zal komen .
Ja, wat is er mooier dan om samen op te staan
Met een hemels uitzicht voor uw open raam.
Aan de ontbijttafel een zicht op een dorpje, alles op een rijtje
Zo heerlijk goddelijk , met voor je neus een heerlijk meisje
Op het terrasje van dalmatino lees ik dan geen krant
Ik zit daar genietend met een pintje in mijn hand.
Zo heerlijk als ik weer in gedachte naar dat eiland vaar
Dromend , naar de zee, het heldere water staar
Ja die zee overspoelt me dan met zaligheid
Ja dat gevoel , die droom , die wil ik nooit meer kwijt
Dat strandje, van ons , daar te liggen hand in hand…..
Oo croatie wat een wonder land.
daar ligt het eiland van mijn dromen
Vanwaar ik altijd genietend thuis zal komen.
Een vakantie met veel waarde,
Het schoonste op deze aarde.
Ja genieten doe ik daar elke seconde,
elk moment, ieder uur .
zo heerlijk als ik naar de ondergaande zon,
aan de einder tuur.
L.G


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-02-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

godschalk ludo
Actief sinds: 19-04-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Brac vakantie’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.