INLOGGEN
«»

Normandische melodie

Een gitaar plukt wat arpeggios
Trilt hun beider ziel tot tranen toe
Vindt ergens weerklank in haar ogen
Tot de stilte van wolken alles stopt
Wanneer de storm op zee kalmeert
En er een oase aan liefde overblijft
Van de basalten kliffen wil ze zich
In zijn armen werpen, verdoofd
Een gitaar danst enkele akkoorden
Vult haar hart met een zwoele branding
Welk uitmondt in een intiem samenzijn
Een hymne van onstuimige eenheid

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-09-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

J.Diete
Actief sinds: 19-06-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Normandische melodie’ van J.Diete zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.