INLOGGEN
«»

Vissertjes aan de kade

Vissertjes aan de kade

Zonlicht over het meer
Een dorpje tegen de bergen
Mediterrane sfeer
Het landschap mag er veel schoonheid herbergen

Zie wolkenschepen in het water weerkaatsen
In de haven zijn weinig open ligplaatsen
Vissertjes net terug met hun gevangen vis
Voor menig bezoeker een dagelijkse belevenis

Netten worden gecontroleerd
Menig meeuw die er nu bivakkeert
De tijd lijkt er al eeuwen stil te staan
Morgen zal ik er voor de vis weer naartoe gaan


Roel van EkerisĀ©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 13-02-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Vissertjes aan de kade’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.