INLOGGEN
«»

Een lach als fooi

de zon
scheen op terras
waar de ober
nog het zwart
aanhad van deftig
jij op je gemak

de stilte
genieten van de
service in pak
nippend aan de
cappuccino zonder
vervelende bambino's

ook bij de buurman
vlaagt de lentewind
in extra knoopjes los
lange benen bruinend
in te korte shorts
studenten die bedienen
een lach als fooi verdienen

het lichte blond
maakt zich weer
kleurend mooi
in licht verbranden
zijn ze al klaar
voor hete zomers
aan spaanse stranden

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een lach als fooi’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.