INLOGGEN
«»

Giftige Liefde

Giftige liefde

Komende van ver werd je
hier naar toe gebracht.
Je kwam uit een oorlogsland ,
mishandeld en verkracht.
Het zou hier beter zijn,
hadden ze bedacht.

Van het ene naar het andere
huis maar geen enkele werd
jouw thuis.

Opgegroeid met veel pijn en
verdriet
Niemand die je begreep,
de wonden die je had zagen ze niet.
De straat gaf je Waarde
en vertrouwen .
Je maakte er vrienden waarop
je kon bouwen.
Ze wezen je de route
Naar de plek die je zocht
Het waren je beste maatjes
waar je al het leed vergeten
mocht.
De realiteit ontvluchten van
de pijn, de angst en zoveel
meer.
Ze gaven je het medicijn
tegen al het zeer.

De liefde werd steeds groter,
Sterker en soms te driftig

Op een dag voelde je niks meer.
De liefde die ze je gaven was giftig.
En jij …

bent er nu niet meer.


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 27-05-2023

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Nabila Bendriss
Actief sinds: 03-05-2022 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Giftige Liefde’ van Nabila Bendriss zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.