INLOGGEN
«»

Marokkaan hoort van Watersnood

De ultra korte conversatie met mijn jeugdige,
van oorsprong Marokkaanse verpleegkundige
was de korte periode meer dan waard
Hoewel beschikkend over een reuzenhaast
geïnteresseerd naar de Deltawerken, hem
volkomen onbekend

Internet maakt hem vást wijzer, zo meldde
hij me, bijna naar een volgende cliënt gerend!
De impact van de Watersnoodramp vond bij hem
een meer dan gewillig oor... Wél hield hij het
noodgedwongen korter dan kort, hij moest er als
een speer vandoor!

Dakoyria, 2023.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 02-02-2023

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘ Marokkaan hoort van Watersnood’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.