INLOGGEN
«»

De onbenulligheid in mijn leven...

Het absurde van mijn schrijven... Al heerlijk
gedouchet en van een zinnenstrelend pafum
voorzien, hoor ik het treurige t.v.-nieuws:

Mensen met levensgrote zorg om hun lijven
Megabranden die hun huizen en andere
bezittingen aan alle kanten bedreigen.....

En daar kom ik, met mijn decadente streven
Welke oogschaduw doe ik vandaag wel op?
Voor ik overga tot daadwerkelijke actie

is er de schaamte over de talloze onnutte
zaken in mijn leven!

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 09-08-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De onbenulligheid in mijn leven...’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.