Walgelijke vertoning

Dakoyria

Wat voor belang hebben toch die mensen die
zich anderman's leed en verdriet toe eigenen,
wensen?
Tot meerdere eer en glorie van zichzelf?

En ik zie talloze foto's van rampplekken
geknipt worden zonder enige compassie en
zo gewenst inlevingsvermogen.....
Zullen zij het ooit begrijpen dat zij dit niet

kunnen maken, zo ernstig choqueren en heel
diep raken?
Onze lieve Heer kent maar merkwaardige
kostgangers hoor... Ik heb er geen woorden

voor...

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-07-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Walgelijke vertoning’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.