INLOGGEN
«»

Corona's invloed lastig te overzien

De daadwerkelijke invloed van corona is momenteel
lastig te overzien
Veel versoepelingsmaatregels werden getroffen en
we voelen ons bijna weer volkomen vrij!

We schreeuwen weer als vanouds vanaf de voetbal-
tribunes en verheugen ons over het welbekende
spektakel... Wie zou er met de Beker vandoor gaan
en geeft het opnieuw gelijktijdig lachen, juichen en

grienen?
Restaurants en terrasjes weer vol, met nog altijd de
anderhalve meter afstand... Overigens is weinig te dol!
Omhelzingen en handen schudden zijn gelukkig weer
daar

Hoe het met eventuele banen en de economie in het
algemeen staat? Liever op een later tijdstip; door het
warme weer er bepaald niet al voor klaar.

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-06-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Corona's invloed lastig te overzien’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.