INLOGGEN
«»

Ik bid U geef ontfermen

Hoort U toch al hun kermen,
die in de dood rond zwermen.
Zie ze genadig aan.
Behoed hen, red hun leven.
O Heer God, wil ze geven,
de kracht om door te gaan.

Ik bid U geef ontfermen,
luistert U naar hun kermen,
te midden van `t verdriet.
Wilt U nog velen sparen,
o red ze in gevaren,
en doe de dood te niet.

En keer hun lot ten goede,
neemt U ze in Uw hoede.
O grote God Gij zijt,
een redder in gevaren.
Wilt U ze toch bewaren,
voor tijd en eeuwigheid.


Melodie: Psalm 6

Ramp op de Filipijnen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-09-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Petra Groeneveld
Actief sinds: 21-05-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ik bid U geef ontfermen’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.