Gedichten over problemen

Hieronder hebben wij alle gedichten over problemen ('probleem gedichten') uiteengezet, het hebben van een probleem en het oplossen van problemen. Problemen kunnen zich in verschillende deelgebieden van het leven afspelen, je vindt daarom in deze rubriek ook gedichten over allerlei soorten problemen.

Heb je zelf één of meerdere gedichten over problemen, of wil je kleine korte gedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!