INLOGGEN
«»

Verwijderen, verstoppen…het opkroppen

De kwetsbare open kant van het leven
Wat men liefst innerlijk een plekje laat geven
De angst om zichzelf te verliezen
Het hart voor even te bevriezen

Het schuil houden van het kwetsbare
Verstoppen als het ware
Ze mogen het niet zien
Jouw pijn of innerlijke grien

Je hoeft bij alles stil te blijven staan
Verborgenheid, de waan
Stap over een drempel heen
Angst mag bekoelen
Een lach laat zich voelen

Blij

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 29-07-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Verwijderen, verstoppen…het opkroppen’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.