De Systemen

Skitty

Ik heb problemen met de systemen.
De overheid ziet het liever niet, Want wat je niet ziet is er niet.
Kreeg een PGB zei geen nee, Want de regels zijn er niet tot dat je de rekening ziet.
De problemen liggen in het verschiet.
Was bij een hoor zitting kreeg geen fitting.
Geen gehoor kreeg geen scoor.
Gaat iemand dit verhalen, moet ik dan de rekening betalen.
Zeg geen Ja zeg geen nee. Dit is niet oke.
Waarmee heb ik problemen? Met deze overheids systemen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-04-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Skitty (Actief sinds: 14-04-2021)

Informatie bij het gedicht

Dit gedicht is gemaakt op 14-04-2021. Het gaat over problemen die ik heb ervaren met de wetten voor het persoonsgebondenbuget

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De Systemen’ van Skitty zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.