INLOGGEN
«»

Verslaving

Verslaving

Je hoort het woord er al in een slaaf van de drugs
en van binnen voel je geen rust.
Het is een ziekte waar je mee om moet leren gaan
Om deze te kunnen handelen moet je heel sterk in je schoenen staan.
Weten wie je bent en wie je kan zijn
Ookal zit er diep van binnen heel veel pijn
Neem de wereld met een lach
Kijk niet achterom dat is wat je zag
Hoe langer je clean bent je voelt die power
Hoe dichter de terugval nadert alles word grouwer.
Weet wat het met je doet en de mensen die je lief hebben.
Zie dan een manier om jezelf voor eens en altijd te remmen.
Het is geen makkie dat zal het nooit zijn
Een gevecht voor het leven je voelt je klein
Op die momenten pak je de kracht en zeg tegen jezelf alleen IK heb de macht.
Het voelt zwaar wanneer je zegt een gevecht voor het leven
maar pak hem op de juiste manier aan dan is het maar voor heel even.
Beide benen op de grond borst vooruit
en kijk naar die troep het is een en al onkruid.. onkruid vergaat niet dat is wat ze zeggen
Maar dat is geen reden om je grenzen te verleggen.
Laat het verleden en kijk naar het heden.
Je bent prachtig je bent lief je bent sterk je bent mooi
het is afgelopen met het gevoel of je opgesloten zit in een kooi.
Het is maar een negatieve gedachte
die je voor jezelf met het positieve moet verzachte.

LOVE YOURSELF!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-11-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Noekel
Actief sinds: 19-11-2020Informatie bij het gedicht:

Dit gedicht heb ik geschreven door hele dierbare mensen om mij heen die zichzelf leken te verliezen in de verslaving van verschillende middelen. Met dit gedicht heb ik ze een hart onder de riem kunnen steken om liefde en kracht te voelen. Zo hoop ik meerdere mensen te kunnen inspireren. ❤️ Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Verslaving’ van Noekel zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.