INLOGGEN
«»

Lekkages en snikheet weer.....

Twee forse waterschades dienden zich onvoorzien
aan Aanvankelijk van het kastje naar de muur
gestuurd, komt eindelijk een loodgietersbedrijf
eraan

'Waterleidingen lek' hoorde ik van meerdere
kanten Hopelijk weten de vaklui wel van wanten!
Veel te lang dan gewacht, breidt de schade zich
heel snel uit.....

Bobbelende vloerbedekking, muren zien er niet
uit! Ik heb het bij voorbaat al reuzewarm:
het weer ja, maar ook de ontstane stress.....
Medelijden heb ik reeds nu al met de reparateurs

zo snikheet; hopelijk doen zij toch meer dan hun
best
Wel heb ik meer dan voldoende 'fris' in huis,
dat komt dan mooi uit.

Ook voor mijzelf valt er meer dan genoeg te
verrichten Kasten leeg en troep opruimen
wat de taak van de vakmensen enigszins
zal verlichten?

Dakoyria, 2020.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 07-08-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Lekkages en snikheet weer.....’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.