Laten varen

Roel van Ekeris

Laten varen
Varen naar het onbekende land
Ruimte vergaren
Loslaten van een oorzakelijk verband

Rustgevend dobberen
En je eenden ziet slobberen
Je kabbelt met de deining mee
De storm is gekeerd in jouw zee

Schipperen
Als ogen knipperen
Het vaste land
En niets meer strand

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 02-08-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Roel van Ekeris (Actief sinds: 02-02-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Laten varen’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.