INLOGGEN
«»

Elkaar steunen

Elkaar steunen

Laat elkaar niet vallen
Stel niet telkens jouw daad
Het leven niet vergallen
Maak elkaar niet kwaad

Hou de toekomst leefbaar
Raak niet telkens een gevoelige snaar
Samen te zorgen
Liefde is geborgen

Maak het leven niet zwaar
Verteder hem of haar
Wees lief en zacht
Met een wederzijdse lach

Zo kom je nader tot elkaar
Met een wederzijds gebaar
Een voedingsbodem voor geluk
Samen op een voetstuk

Roel van EkerisĀ©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-02-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Elkaar steunen’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.