Perspectieven

Ron Dietvorst

Twee Sint-Niklase hostessen
waren aan het stressen
rond twee essen
rond zessen

maar rond de kerken
groeiden alleen berken
moe van het twerken
jeugd die niet wou werken

eiken keken toe
ook beu en moe
dat gedoe
die kinderen van pa en moe

de jeugd is lui
heeft altijd een bui
hebben nodig een krui
geven vaak de brui

perspectieven?
heel veel dieven
nemen ons gerieven
naar believen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 09-07-2019

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Ron Dietvorst (Actief sinds: 18-05-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Perspectieven’ van Ron Dietvorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.